09 de juliol 2021

PRESENTEM EL NOSTRE MATERIAL A LES JORNADES D'EDUCACIÓ DE L'ALCORA

 


 A l'Alcora (l'Alcalaten) els passats dies 28,29 i 30 de juny es van celebrar les primeres JORNADES D'EDUCACIÓ: "Experiències i projectes dintre de les alules al nostre territori".


El dilluns 28 un grapat de membres del nostre grup de treball (TREPITJANT) es va desplaçar fins aquesta localidad de l'Alcalaten per participar en les esmentades jornades i presentar el nostre treball "QUÈ HI FEM".




 

Va fer la presentació el coordinador del grup Enric Ramiro i després van intervindre Maria José Roig, Regina Banyuls i Júlia Villaescusa que donaren unes pinzellades teòriques del treball.

Finalment, Carles Carrera va distribuir a mode d'exemple alguns casos del dossier entre diferents grups que conformaren els assistents per realitzar una prâctica.

 


 


Després d'aquesta simulació de treball per grups, i d'uns breus comentaris, Enric Ramiro va animar als assistents a participar en un joc denominat "EL JOC D'ESTELLÉS" creat per ell mateix i patrocinat per l'Ajuntament de Benimodo. 


 

Com a cloenda de la sessió Enric va presentar un power point sobre el seu projecte de l'Alcalaten acompanyat de les notes musicals del tema "Al País de l'olivera" del grup "Obrint pas".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada